SWGoH: Bästa mods för The Armorer

The Armorer - SWGoH

Välkommen till de bästa moderna för The Armorer, den senaste artikeln i vår serie om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på bästa mods för varje SWGoH-tecken. Även om jag inte hävdar att jag har alla svar i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla karaktärer jag skriver om mycket. Dessa är modrekommendationer och de är verkligen inte det enda alternativet. Men vi ser för att hjälpa spelare att maximera sina karaktärer i SWGoH och vi är alltid öppna för feedback om du har en mod-installation som fungerar bra för ditt spel.

The Armorer - SWGoHDagens karaktär att granska mods för kommer att vara The Armorer, en viktig karaktär som hade mycket lite skärmtid under säsong 1 av Mandalorianen på Disney +. Armorer är ursprungligen tillgänglig via en Marquee-händelse som heter Way of the Mandalore och introducerar på nytt Mandalorian-taggen i SWGoH, vilket skapar nya synergier för spel tillsammans med Sabine Wren, Gar Saxon och mer. Låt oss ta en titt på de bästa mods för att förbättra hennes kit och förbättra hennes effektivitet på holotables.

Huvudfokus: Fart. Armorer har lite Wat Tambor-känsla i sitt kit med hur hon förstärker fiender, bara i det här fallet ger hon verkligen värde till Beskar rustningsklädda karaktärer som inkluderar alla Mandalorian-taggade karaktärer och Boba Fett (för nu). Efter att ha kört evenemangsslag och tidiga tester verkar det som att få henne att växla oftare är sättet att göra henne mest effektiv. Du vill att hon ska samla upp Beskar Ingots och sedan passera längs Beskar Armors travar till sina allierade, och att få hennes Speed-stat upp kommer att hjälpa till att detta händer i snabbare takt. Med tanke på att hennes bashastighet är 186, den 5: e snabbaste icke-galaktiska legenden i SWGoH och 9: e snabbaste totalt sett, är en hastighetsuppsättning min rekommendation här.

Ytterligare områden att fokusera på: Överlevnad och seghet. Överlevnad är avgörande för The Armorer, eftersom hennes roll är att stödja hennes rustningsklädda mandalorianska och Beskar-allierade. Medan försvar aldrig är en dålig stat att förbättra, verkar hälsa och skydd vara en bättre investering med tanke på hennes ledarskap, Vår överlevnad är vår styrka, ser alla mandalorianska allierade få skydd upp (200%) för att starta någon strid, och det vet vi i SWGoH, Protection Up är baserat på karaktärens Max Health statistik. Dessutom har Både Hunter och Prey unik ger allierade 40% återhämtning av skydd första gången de faller under 60% hälsa, så som hälsa blir skydd en ännu viktigare stat för alla karaktärer som används tillsammans med The Armorer. Fasthet, även om det inte riktigt är en överlevnadsstat, bidrar till överlevnad och är en klok investering för The Armorer. Som alla nya karaktärer i SWGoH är det att använda deras speciella förmågor nyckeln till deras framgång, och debuffer som Ability Block eller Shock kan verkligen spåra din kamp. Som ett resultat rekommenderas ökad tålighet. Utanför detta skulle jag inte oroa mig för Offense, CC / CD eller Potency och istället börja ay hyper fokuserad på en snabb, överlevande karaktär.

Hastighetsprioritet: 9/10 - Även om det är tidigt så ser det ut som en karaktär som de som valar på och växlar snabbt kommer att vilja sätta några mycket bra Speed ​​mods på. Lägg till hög hälsa och fantastiska Speed ​​sekundärer från din modstatistik och du kommer att ha mycket kul med den nya Mandalorian-fraktionen i SWGoH.

Modifieringar i spelet: Hastighet och hälsa. Ingen meningsskiljaktighet här om du inte hittar en Tenacity-uppsättning med löjligt hög hälso- och skyddsstatistik. Som jag har sagt tidigare spikar CG vanligtvis modrekommendationerna på nya karaktärer.

 

Ideal Mod Setup för SWGoH The Mandalorian (Beskar Armor):

Den "ideala moduppsättningen" kan tolkas på några olika sätt, men som jag förklarade ovan föreslår jag en uppsättning med fyra hastighetsmods och en uppsättning av två hälso- eller fasthetsmods, baserat på din tillgängliga modinventar, med rätt sekundärstat vinster naturligtvis. Här är mina rekommendationer för mods på The Armorer i SWGoH:

  • Sändare (fyrkantig) - Hastighetsmod med primär brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och uthållighet
  • Mottagare (pil) - Hälsa / seghet mod med hastighet primär och ett sekundärt fokus på hälsa, skydd och uthållighet
  • Processor (Diamond) - Hastighetsmod med primärt försvar och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och uthållighet
  • Holo-Array (Triangle) - Hastighetsmod med primär hälsa eller skydd och sekundärt fokus på hastighet, skydd, hälsa och uthållighet
  • Data-Bus (Circle) - Hastighetsmod med primär hälsa och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och uthållighet
  • Multiplexer (Plus) - Health / Tenacity mod med hälsa eller skydd primärt och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och seghet

 

Bildkredit: EA Capital Games

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH: Best Mods for The Armorer"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*