SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 2 Galactic Republic Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Territory Battles

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt namngivna Geonosis: Separatist Might och sedan följt av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december 2019. Nu till 2021 fortsätter detta spelläge att vara ett utmaning för både slutspel och avslappnade spelare och Gaming-fans.com är glada att fortsätta att försöka hjälpa SWGoH-spelare över hela världen i deras strävan att få ut det mesta av sin lista.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna i evenemanget har ett speciellt uppdrag som belönar Mk II Guild Event-tokens i fas 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi-skärvor i fas 3.

Följande är en genomgång av mina erfarenheter i fas 2 som kommer att uppdateras över tiden. Fas 2 har fem stridsuppdrag och ett specialuppdrag, med tre av stridsuppdragen som kräver 7-stjärniga, 21,000 XNUMX+ Jedi, Galactic Republic eller GAS & Ahsoka. Nedan följer vad jag använde på detta specifika uppdrag.

 

Fas 2 (mellersta) Galactic Republic Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-tecken, 21,000 + Power
  • Galaktiska republiken

 

My Roster of Galactic Republic Heroes:

  • Shaak Ti - 32,377 kraft - 7 stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade, 332 hastigheter, 93k hälsa
  • Rex - 30,181 kraft - 7 stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade, 309 hastigheter, 66k hälsa
  • Echo - 29,347 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-dot-mods (CD- och CC-set) - alla förmågor maxade, 261 hastigheter, 9,550 specialskador
  • ARC Trooper - 28,518 kraft - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-dot mods (Offense & CC set) - alla förmågor maxade, 289 hastigheter, 10,548 fysiska skador
  • femmor - 32,328 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 7, Relic 6 - Sex 3-dot-mods (221 Health sets) - alla förmågor maxade, 116 hastigheter, XNUMX k hälsa

 

Fas 2 (mellersta) galaktiska republikens stridsuppdrag stridsanteckningar:

01.13.21 - Jag börjar med Rex först när jag möter en Sniper Droid, B2, B1, BX-serien Commando Droid och en T-Series Tactical Droid. Jag fokuserar först på B2 och tar bort honom snabbt och sedan fokuserar jag på Sniper Droid, med Shaak Ti samtal från alla kloner för att hålla Sniper Droid i schack. Medan jag nästan tappar Rex i striden, kan jag få Shaak att läka honom och glida igenom, ta ut BX-serien Commando Droid nästa, sedan B1 sist för att avsluta denna våg av fiender.

Den andra vågen av fiender inkluderar 3 B1 Battle Droids, en B1 Heavy Gunner och 2 BX-serien Commando Droids. Jag kan ta ut en av BX-serien Commando Droid innan den tar en sväng tack vare en AoE-stun från Echo och Rex-hilate-attacken, men B1: erna tar mig upp och dödar en av mina kloner med deras AoE attacker, vilket orsakar Fives-offret. Jag kan komma ut ur denna våg genom att avsluta den andra BX-serien Commando Droid och sedan ta ut B1: erna, men jag är definitivt sårad på väg in i den tredje vågen.

Den tredje vågen har mig inför en B2, MagnaGuard, Wat Tambor, Asajj Ventress och en T-serie Tactical Droid. Efter att ha dödat B2, fokuserar jag på Asajj innan Wat placerar Tank Tech på MagnaGuard för att komplicera den delen. Lyckligtvis har jag sparat en Rex-hilate och det gör det mesta av jobbet och jag går sedan över till Asajj igen. Efter att Asajj är nere är T-serien och Wat klar och jag går vidare.

Den sista vågen är Nute Gunray med två BX-serier Commando Droids, en Droideka och en MagnaGuard. Jag börjar fokusera på Droideka eftersom Echo AoE-stun används perfekt för att få den här striden att gå. Därefter är AT-TE i full styrka och regnar ner på fienderna när denna strid går i rätt riktning. Jag kan döda Droideka, bedöva droiderna med Echo igen, och sedan Rex-hilate en BX-serie Commando Droid innan jag går vidare till den andra BX. När han är nere slår jag Nute tills jag inte kan och dödar sedan Magna innan jag avslutar Nute för att vinna.

 

Fler rese

Var den första att kommentera om "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 2 Galactic Republic Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*