SWGoH - Geonosis: Republic Offensive Phase 3 Combat Mission, Middle - Galactic Republic Jedi, 22,000+ Power

SWGoH - Territory Battles

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna i evenemanget har ett speciellt uppdrag som belönar Mk II Guild Event-tokens i fas 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi-skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 3 som kommer att uppdateras över tid. Fas 3 har fem kampuppdrag, inklusive Ki-Adi-Mundi skärvmission, tillsammans med två stridsuppdrag som kräver Jedi, a 7-stjärnigt 22,000+ Jedi-uppdrag i söder och den här, ett 7-stjärnigt, 22,000+ makt Galactic Republic Jedi-uppdrag i söder. Nedan följer vad jag använde på detta specifika uppdrag:

Fas 3 (mellersta) Galactic Republic Jedi Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-tecken, 22,000 + Power
  • Jedien

My Roster of Jedi Heroes:

  • General Kenobi (L) - 29,922 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-dot-mods (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 267 hastigheter, 105k hälsa, 64k skydd, 66.8% rustning
  • General Skywalker - 37,537 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-dot-mods (Offense & Health sets) - alla förmågor maxade, 279 hastigheter, 8,858 fysiska skador, 67.33% CC, 192% CD
  • Grand Master Yoda - 25,527 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 4 - Sex 6-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade (utom ledarförmåga), 339 hastigheter, 68k hälsa, 7,036 specialskador
  • Jedi Knight Anakin - 29,364 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex 6-dot-mods (Offense & Potency sets) - alla förmågor maximerade, 296 hastigheter, 8,338 fysiska skador, 82.63% CC, 192% CD
  • Barriss Offee - 25,932 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 5, Relic 6 - Sex 3-dot-mods (216 Health sets) - alla förmågor maxade, 123 hastigheter, XNUMX k hälsa

Fas 3 (mellersta) Galaktiska republiken Jedi Combat Mission Battle Anmärkningar:

01.14.21 - Jag hoppar i strid med 148k-kraft och börjar med en Sniper Droid, B2, B1, BX och en Command Battle Droid. Jag börjar med att fokusera på B2 och gör det bra där, men så småningom kommer Sniper Droid och hans kompisar att rulla och innan jag kan ta ut Sniper Droid förlorar jag JKA. Jag tar ut Sniper och B1 och avslutar sedan BX och CBD för att avsluta en nedslående första våg.

Den andra vågen av fiender har en B2, en B1, en B1 Heavy Gunner, en Sniper Droid och en MagnaGuard. Jag börjar arbeta med B2 och få ner honom men fastnar sedan bakom Magna-hånet. Medan jag dödar honom, gör mitt lag ont och jag tappar GK innan jag dödar B1 och hans Heavy Gunner-vän. Till slut är jag kvar med mina tre kvarvarande - GAS, GM Yoda och Barris - inför Sniper Droid. Lyckligtvis avslutar jag honom tack vare GM Yoda som tar bort svängmätaren och Anakins kraft.

Den tredje vågen är en B2, Sniper, General Grievous, Asajj Ventress och General Kalani. Jag tappar Yoda tidigt när Sniper Droid gör sitt och den här är över snart. Sniper får en hit på GAS för att också döda honom och Barriss har inget hopp vid den tiden. Medan jag fick 1,008,150 Territory Points är det här min värsta Combat Mission denna TB.

 

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH - Geonosis: Republic Offensive Phase 3 Combat Mission, Middle - Galactic Republic Jedi, 22,000+ Power"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*