SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Phase 4 GAS & 501st Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Territory Battles - GAS 501st

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna i evenemanget har ett speciellt uppdrag som belönar Mk II Guild Event-tokens i fas 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi-skärvor i fas 3.

Följande är en genomgång av mina erfarenheter i fas 4 som kommer att uppdateras över tiden. Fas 4 har sex stridsuppdrag och två specialuppdrag inklusive ett specialuppdrag som kräver ett 7-stjärnigt Ki-Adi-Mundi. Nedan tar vi en titt på min erfarenhet av fas 4 GAS & 501: e stridsuppdrag i söder.

 

Fas 4 (söder) Allmänna krav på stridsuppdrag för Skywalker:

  • Minsta 7-tecken, 23,000 + Power
  • General Skywalker

 

My Roster of Galactic Republic Heroes:

  • General Skywalker - 37,459 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 7, Relic 5 - Sex guld 257-punkts mods (Offense & Health sets) - alla förmågor maxade, 72 hastigheter, 105 k hälsa, 70.52 k skydd, 192% CC, 8,327% CD, XNUMX XNUMX fysisk skada
  • Rex - 30,231 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 7, Relic 5 - Sex guld 312-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade, 72 hastigheter, XNUMX k hälsa
  • Echo - 29,380 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punkts mods (Offense & Potency sets) - alla förmågor maxade, 276 hastigheter, 192% CD, 79.68% styrka
  • ARC Trooper - 28,563 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punkts mods (Offense & Health sets) - alla förmågor maxade, 301 hastigheter, 10,506 fysiska skador
  • femmor - 28,732 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punktsmods (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 221 hastigheter, 116k hälsa, 66k skydd, 70.5% rustning

 

Fas 4 (söder) General Skywalker Combat Mission Battle Anmärkningar:

01.16.21 - Jag startar striden genom att landa Slow på Sniper Droid innan jag tar ut B2, och medan jag tar flera träffar, vilket gör att GAS tar ett knä, landar jag ett Echo AoE för att bedöva fienderna, inklusive Sniper Droid. Det är just därför jag har honom moddad med mer styrka än i Fas 3 KAM-uppdrag eftersom jag behöver Stuns för att hjälpa till att kontrollera striden. Efter att ha tagit ett knä för andra gången är B2 ur vägen och Sniper Droid är mitt mål, men hans turmätare är nära 90%. Jag kan ta ut honom med GAS och flera klonattacker, liksom en från LAAT (Full Strength), för att hålla GAS stående. GAS tar ytterligare ett knä och de utlöser Fives-offret, sedan Rex Rex-hyllar B1 Droid-kaptenen som jag glömde att notera tidigare. Två geor och en B1 finns kvar eftersom jag kan avsluta B1 och sedan geos att gå vidare.

Den andra vågen av fiender har en Droideka och en Sniper Droid samt en B1, en B2, en Geonosian Soldier och en Geo Spy. Echo är först och landar Stun, sedan börjar jag slå B2 och tar ut honom snabbt. Nästa Sniper Droid essen flera träffar tills Rex-hilate är upp och jag slog Droideka, men det tar bara bort skyddet och kanske 20% av hans hälsa. Droidek rullar upp och återfår det förlorade skyddet, men efter att jag tagit några träffar använder jag LAAT för att skingra skadaimmuniteten. Jag använder sedan AT-TE för att få ner Sniper Droid, men Droideka går på GAS och han knäböjer. Jag tar ut Sniper Droid och avslutar B1 och sätter mig in på Droideka igen. Spionen och hans kompis från Geo samarbetar för att döda Echo när jag känner att det glider genom mina fingrar. Rex tar en stor hit och lever knappt, men han får ännu en Rex-hilate och rensar slutligen Droideka när GAS står upp. Jag fokuserar flera träffar på Geo Spy och dödar sedan Geo Soldier för att gå vidare.

Den tredje vågen av fiender inkluderar en BX-serie Commando Droid, en B1, en Geo Soldier, en B2 Rocket Trooper och en T-Series Tactical Droid. Eftersom Tactical Droid tillåter B1 att kritiskt träffa fokuserar jag först på B1, men efter att ha tappat honom till 28 stackar har jag en Rex-hilate upp och slår ut det mesta av skyddet från BX-droid. Nästa träffrunda riktar sig mot B1 och dödar honom. Nu är GAS uppe med sina specialerbjudanden och han riktar sig mot BX-droid, landar AoE Daze och sedan Armor Shred. Jag följer med den SISTA och sedan AT-TE, men de gör inte den skada jag hade hoppats på när Rocket Droid hånar. Jag jobbar runt hån och dödar BX-droid och fokuserar sedan in på Ge0 och tar ut honom och sedan Rocket Trooper med en Rex-hilate för att gå vidare.

Den sista vågen av fiender är de 6 geonosierna, och jag börjar med en AoE från GAS som landar bara 3 Daze-debuffer, då får räknaren honom att knäböja. En Rex-hilate av Geo Brute och AT-TE och LAAT-sprängningar hjälper inte min sak när de dödar mina återstående kloner när GAS är tillbaka på fötterna. Detta stavar slutet för mig när jag avslutar med 1,615,250 XNUMX XNUMX territoriumpoäng.

 

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Phase 4 GAS & 501st Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*