SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 4 Jedi Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Territorieslag - Jedi

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna i evenemanget har ett speciellt uppdrag som belönar Mk II Guild Event-tokens i fas 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi-skärvor i fas 3.

Följande är en genomgång av mina erfarenheter i fas 4 som kommer att uppdateras över tiden. Fas 4 har sex stridsuppdrag och två specialuppdrag inklusive ett specialuppdrag som kräver ett 7-stjärnigt Ki-Adi-Mundi. Nedan tar vi en titt på min erfarenhet av Jedi Combat Mission i fas 4 i mitten.

 

Fas 4 (mitten) Jedi Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-tecken, 23,000 + Power
  • Jedien

 

My Roster of Galactic Republic Heroes:

  • Jedi Knight Skywalker - 32,283 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 7, Relic 5 - Sex guld 167-punkts mods (Offense & Health sets) - alla förmågor maxade, 82 hastigheter, 103 k hälsa, 66.98 k skydd, 192% CC, 11,508% CD, XNUMX XNUMX fysisk skada
  • Jedi Master Skywalker - 51,822 kraft - 7 stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade, 538 hastigheter, 182k hälsa, 10,538 specialskador
  • Grand Master Yoda - 25,543 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - max förmågor, 321 hastigheter, 192% CD, 7,140 specialskador
  • Hermit Yoda - 32,344 7 kraft - 13-stjärnor - Gear 7, Relic 5 - Sex guld 329-punkts mods (Speed ​​& Health sets) - alla förmågor maxade, 91 hastigheter, XNUMX k hälsa
  • Jolee Bindo - 30,132 kraft - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 7 - Sex guld 5-punkts mods (Health, Defense & Tenacity set) - alla förmågor maxade, 240 hastigheter, 108k hälsa, 64.7% rustning

 

Fas 4 (mitten) Jedi Combat Mission Battle Anteckningar:

01.16.21 - Striden börjar när jag möter en B2, en Sniper Droid, två B1s, en Geo Soldier och en Command Battle Droid. Jag börjar med Heroes Arise på Sniper Droid för att kontrollera honom, sedan bedövar gruppen, sedan har GMY ta bort svängmätaren från Sniper Droid innan jag slår B2 ner. Jag fokuserar sedan alla ansträngningar på Sniper Droid och avslutar honom utan en sväng och övergår till B1 Battle Droids. Spamming av fienderna med GM Yoda visar sig vara ganska effektivt med tanke på alla hans turmätarvinster från hans grundläggande. Efter att ha tagit ut dem avslutar jag de andra två med grunderna för att återställa nedkylning när jag går vidare.

Den andra vågen av fiender är en B2, en Sniper Droid, en Droideka, två BX-serien Commando Droids och en MagnaGuard. Jag fokuserar allt på Droideka, inklusive Hjältar uppstår eliminera sedan B2 med AT-TE-attacken. Efter detta utnyttjar jag de bedövade fienderna och får alla attacker på Sniper Droid tills den är död och jobbar sedan på BX-droiderna. När de är nere är MagnaGuard ingen match för min Jedi när jag går framåt med lätthet.

Den tredje vågen av fiender inkluderar en B2, en B1, en BX-droid, en B2 Rocket Trooper och General Kalani, som inte tillåter burst-attacker på B1- och B2-droider. Jag tar ut BX-droid först och jobbar sedan på Kalani med AT-TE för att hjälpa till, men förlorar GM Yoda. Jolee återupplivar honom när jag tar ut B2 Rocket Trooper och B1 för att avsluta den här vågen.

Den sista vågen av fiender är General Grievous och Wat Tambor med en B1, B2 och MagnaGuard. Jag börjar med en sprängattack på B2 och fastnar sedan bakom MagnaGuards hån trots trasseln från JKLS. Jag tar ut B2 men använder sedan LAAT för att skingra och ta ut B1 och MagnaGuard. GG gillar inte detta och dödar GM Yoda, men med bara Wat och GG kvar har jag mer än tillräckligt för att vinna och de 1,837,500 Territory Points som följer med det.

 

Fler rese

Var den första att kommentera om "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 4 Jedi Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*