Senaste SWGoH-uppdateringar på Gaming-fans.com

SWGoH Mod Skivning

Från tid till annan vill jag uppdatera communityn om senaste uppdateringar här på Gaming-fans.com. Som med alla innehållsskapare bygger jag innehåll i grupper och försöker alltid sprida det för konsekvens, men vet också att när jag kommer på en rulle ska du bättre komma ur vägen. Med senaste uppdateringar av Star Wars Galaxy of Heroes så är det nu lika mycket som någonsin. Här är vad jag har arbetat med nyligen:

  • Uppdateringar om modguider - När SWGoH fortsätter att utvecklas och nya karaktärer läggs till kan det sätt som äldre karaktär används och interagera i spelet förändras lite. Även om det sällan är en massiv förändring och vanligtvis bara en liten förändring, kan dessa karaktärsinteraktioner påverka modsens fokus. Med tillägget av The Armorer och den nya Mandalorian-taggen här i januari har jag tagit mig tid att personligen granska alla karaktärer med den Mandalorian-taggen och uppdatera dem alla. Dessutom jobbar jag långsamt igenom andra fraktioner och granskar andra nyckelpersoner för att inkludera några situationella modstrategier för att förbättra ditt spel.
  • Territory Battles Guides - Jag gjorde en guildförändring nyligen och därmed har den öppnat upp en helt ny mängd information som hjälper mig att hjälpa dig. För dem som vill prestera bättre i Territory Battles har jag lagt till flera Phase 3 & 4-guider för Light Side Geonosis TB. Mer kommer och några uppdateringar kommer att göras under de närmaste månaderna, men jag lade till flera uppdrag som ännu inte var täckta och inkluderade några mer kreativa Jedi-teamuppgifter för att hjälpa spelare på alla nivåer i detta galna hårda spelläge.

Medan mer säkert kommer att läggas till tillsammans med ovanstående, är detta bara en del av det jag jobbar med i januari 2021 - jag hoppas att du gillar!

 

LJ, Innehållsansvarig

Fler rese

Var den första att kommentera på "Senaste SWGoH-uppdateringar på Gaming-fans.com"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*