SWGoH: Кращі моди для Роуз-Тіко

Опір - SWGoG

Ласкаво просимо до іншої статті в нашій серії про галактику "Зоряні війни" Героїв, де ми беремо участь Подивіться на кращі модидля окремих персонажів. Хоча я не претендую на те, що маю всі відповіді у цій грі, я роблю свої дослідження, і я використав усі ті тони, про які я пишу дуже широко.

SWGoH - Роуз ТікоОгляд персонажів сьогодні Останній джедай зірка і фанат улюблений Роуз Тіко. Завдяки EA & CG SWGoH GameChangers програма Я був здатний випробувати Роуз Тіко широко в Gear 11 і 12. Описаний в грі, як "хоробрий атакуючий опору, який може приголомшити і дарувати союзникам буфів", Роуз, як Віце-адмірал Холдо, має цікавий комплект, який доповнює своїх Союзників Сопротиву досить добре. Давайте подивимося на наші рекомендації щодо кращих мод для Роуз-Тіко.

Основна увага: Швидкість, як і всі символи в SWGoH, повинна з Роуз-Тіко, щоб вона могла наблизитися швидше, щоб ви могли використовувати атаки. Швидкість - це ваша 1A з критичним шансом нижче другої секунди, і, якщо вона буде правильно використана, комбінація цих двох може призвести до того, що вона часто настає у боях.

Додаткові зони для фокусування: Критичний шанс і життєздатність. Критичний шанс повинен бути 1B, щоб Швидкість, отримана Роуз, отримує 10%, обертай метр кожного разу, коли союзник Сопротивлення отримує критичний удар. Під a Рей (Jedi Training) очолюй це може бути надзвичайно впливовим завдяки посиленню 20% CC та 70% chance Expose і ворогу для кожного Crit, який потім надає 10% TM для всіх союзників Сопротивлення. Таким чином, використання первинного трикутника СК є ключовим для максимальної ефективності в рамках RJT. Життєздатність - здоров'я, захист та захист - також важливо зберегти Розу живим, але якщо вам потрібно вибрати одну оборонну, це найважливіше з неї Нестримна хоробрість спеціальні гранти оборони для всіх союзників сопротивления, які підвищать оборону.



Ідеальна мода для SWGoH Rose Tico:

Оскільки статистика Роуз-Тіко запускає її досить швидко на базі швидкості 141, я вважаю важливим покращити це за допомогою набору мод 4 Speed. Давайте подивимося на мій кращий підхід для моделей Роуз Тіко:

  • Передавач (квадрат): швидкість моду з первинним фокусом на зловмисник і вторинне фокус на швидкість, критичний шанс, захист і захист
  • Приймач (стрілка): швидкість моду з швидкістю + 30 - всі інші отримані статистичні дані - це бонус, але перевага CC
  • Процесор (Diamond): критичний шанс мод з основним зосередженням на обороні та вторинним зосередженням на швидкості, критичних шансів, здоров'я та оборони
  • Holo-Array (трикутник) - критичний шанс мод з першочерговим акцентом на критичний шанс і вторинний фокус на швидкість, захист, критичний шанс і захист
  • Data-Bus (круг): швидкість моду з основним фокусуванням на охороні здоров'я або захист, а також вторинний фокус на швидкість, критичний шанс, захист і захист
  • Мультиплексор (Плюс): швидкість моду з основним фокусом на охорону здоров'я або захист, а також вторинний фокус на швидкість, критичний шанс, захист і захист

Примітка. Моди передавача, процесора та Data-Bus набагато частіше. Якщо ви можете максимально збільшити статистику з них за допомогою моделі MK V, рівня A, який ідеально підходить.

Зображення люб'язно надані SWGOH.gg

Будьте першим коментувати на "SWGoH: кращі моди для троянди"

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований.


*


Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.